Ads

Etiketler

ersag ritha bitkisi nedir

Leave a Comment

ERSAĞ Ritha Bitkisinin Mucizesi

Birçok ülkede organik temizlik ürünlerine hammade olduğu gibi ülkemizde de ERSAĞ TEMİZLİK KOZMETİK ürünlerinin patentli hammaddesidir.
Ersağ firmamızın ürünlerinde kullandığı Rihta bitkisinin özellikleri nelerdir?
Ritha (Sapindus Mukorossi, Sapindus Emarginatus,Sapindus trifoliatus, soapnut tree)


Hindistanda yetişen birağaçtır. Ayrıca sabun somun ağacı olarak bilinen Asya ve alt tropical bölgelerin en önemli ağacıdır. Meyveleri Temmuz ve Ağustos'ta görülür. Kasım ve Aralık aylarında olgunlaşır. Ritha odunsu sert ve açık sarı renk...

Ersağ firmamızın ürünlerinde kullandığı Rihta bitkisinin özellikleri nelerdir?
Ritha (Sapindus Mukorossi, Sapindus Emarginatus,Sapindus trifoliatus, soapnut tree)

Hindistanda yetişen birağaçtır. Ayrıca sabun somun ağacı olarak bilinen Asya ve alt tropical bölgelerin en önemli ağacıdır. Meyveleri Temmuz ve Ağustos'ta görülür. Kasım ve Aralık aylarında olgunlaşır. Ritha odunsu sert ve açık sarı renktedir. Çinde köylüler sabun yapmak için kullanırlar. Ritha cilde sürüldüğünde cildi güzelleştirir. Çilleri giderir. Sıvı sabun ve şampuan olarak kullanılır.Hindistan da ve Nepal de çok uzun yıllardan beri halk çamaşırlarını yıkamada kullanır. Ülkemiz geçmişinde var olan kil ile çamaşır yıkama gibi. Ağacın meyvesi cilde sürüldüğünde cildi güzelleştirdiği için yerel halk arasında çok kıymetli bir bitkidir. Doğal şampuan olarak kullanırlar.
Kimyasal, insan sağlığına zarar veren, ışıltılı temizlik vaatleri ile biz insanları tuzağına düşüren ürünlerle kirlendiğimizin bilincine varan kişiler arasında temizlik ürünü olarak kullanılan ideal bitkiler arasındadır. Ritha bitkisi başta İngiltere olmak üzere pek çok avrupa ülkasinde doğal ve organik ürün marketleri ya da reyonlarında kıymet gören ve işlem görmeden dahi sabun olarak kullanılan bir bitkidir.

Ritha ev temizliği insan vücudu ve evcil hayvan temizliğinde kullanılır. Enfeksiyon ve böcek sokmalarına karşı kalkandır.Ayrıca cildi besler ve yumuşatır pürüzsüzlük sağlar. Çatlamış cildi özellikle elleri ve topukları onarır. Saç bakımında, kepek önleyici etkisi vardır. Saçı temizlemede etkili doğal bir köpüktür.Saçı besler saçlı deriyi onarır.Vücutta bit ve parazitlere karşı koruyucu etkilidir. Rithanın egzema, kronik kaşıntı ve sedef hastalığı gibi cilt şikayetlerinde de etkili olduğu kanıtlanmıştır.
Deterjan olarak kullanıldığında, kimyasal optik ağartıcılara ihtiyaç kalmadan beyazlatır. yünlü ve ipekleri yıkamak için özeldir.mutfak temizliğindede ritha çok değerlidir.
Diş temizleme, mücevher parlatma cam temizliği ve araba yıkama da çok etkilidir.
Bitki sprey olarak püskürtüldüğünde haşere yaprak biti ve kara sinekte dahil olmak üzere kullanılan ortamdan uzaklaştırır.özellikle allerjik olan için,nörodermatit yakınan ve hassas ciltler için kimyasal deterjanlar oyun oynar.ayrıca birçok  deterjan alerjen içerir.Ritha ile doğallığın keyfini yaşayacaksınız.
Diş çürüklerinin tedavisinde çok önemlidir. cildi temizler,saç toniğive saç temizleyici olarak kullanılan zengin ve doğal bir köpüktür. saçı temizler ve besler parlaklık kazandırır.
içeriğindeki 55 etken madde ve kırmızı neons sayesinde renkleri canlandırır biyosidal ve antibakteriyeldir.
Birçok ülkede organik temizlik ürünlerine hammade olduğu gibi ülkemizde de ERSAĞ TEMİZLİK KOZMETİK ürünlerinin patentli hammaddesidir.

ERSAG UCRETSİZ HEMEN UYE OL



http://www.ersag.com.tr/account.asp?mod=myaccount&sub=edit&action=register2&sponsor=532485


Next PostSonraki Kayıt Previous PostÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder